Unik trainee uddannelse med plads til ambitioner

Er du frisk på at prøve kræfter i en international, spændende og omskiftelig branche?

Teamwork og engagement er nøglen til vores succes
Som trainee hos Blue Water Shipping kan du se frem til en afvekslende hverdag, en unik uddannelse og gode kollegaer. I løbet af den to årige uddannelse får du et godt grundlag for din videre karriere, med masser af personlig og faglig udvikling, så du dag for dag får mere og mere ansvar. Du bliver del af en kultur, hvor teamwork og engagement er nøglen til succes i en hverdag, der byder på højt tempo og mange afvekslende opgaver.

Branchens bedste uddannelse
Vores uddannelse er unik, da den kombinerer en akademiuddannelse på 60 ECTS-point i International Transport og Logistik med et toårigt traineeforløb. Desuden får du en EUD uddannelse. I løbet af din uddannelse er du på skole i syv uger på Smart Academy i Esbjerg, hvor du er sammen med de øvrige trainees i Blue Water Shipping. Du vil få rig mulighed for at opbygge et stærkt fagligt og socialt netværk, hvor vi bl.a. samles til et introforløb og andre sociale begivenheder gennem uddannelsen.

Alsidige jobmuligheder
Vores speditør-/shippinguddannelse er skræddersyet til at give dig den bedst mulige start på din karriere. Du vil blive udlært i b.la.:
 • Logistik og Supply Chain Management
 • Transport og Transportjura
 • Service og Warehouse Management
Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Blue Water Shipping, efter du har afsluttet din uddannelse. Hvad end du fortsætter hos Blue Water Shipping efter endt uddannelse, eller du søger noget helt andet, vil du føle dig godt klædt på til dit fremtidige arbejdsliv.

Vi garanterer dig en samtale, hvis du lever op til vores krav
I Blue Water Shipping har vi samtalegaranti. Med det mener vi, at vi tilbyder en online screening samtale inden for 2-3 uger fra du har søgt. For at vi garanterer en samtale til speditør-/shipping-uddannelsen, skal du opfylde følgende krav:
 • Igangværende eller gennemført HHX/STX indenfor de sidste fem år
 • Mindst ét års erhvervserfaring i form af deltids- eller fuldtidsjob (alternativt udlandsophold eller elitesport)
 • Matematik og Engelsk på min. B-niveau
Hvis ikke du opfylder alle kravene, er du stadig meget velkommen til at sende din ansøgning. Der vil i dette tilfælde dog ikke være samtalegaranti. Tøv ikke med at sende din ansøgning, hvis du ikke opfylder kravene til samtalegaranti, da vi kigger bredt efter vores kommende talenter.

Din ansøgning skal indeholde et CV og en motiveret ansøgning med begrundelse for, hvorfor du lige netop søger en traineeplads hos Blue Water Shipping.

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send din ansøgning og dit CV snarest, så du sikrer dig en af de eftertragtede trainee stillinger hos Blue Water Shipping.

Vi er på udkig efter trainees til vores kontorer i Esbjerg, Billund, Herning, Padborg, Odense, Hirtshals, Sønderborg, Aalborg, Taulov og Frederikshavn. Desuden kan der være mulighed for at komme til et af vores udenlandske kontorer i trainee perioden – det kan være i Grønland, de nordiske lande osv. Vi ansætter løbende og lukker ned for ansøgning til kontorer, når de har fundet de trainees de skal brug. 
 
 
Ansøg
Share in your network
Kontaktperson:
Lone Willumsen +4579134292
Om Blue Water:
 • 1600 medarbejdere globalt
 • Hovedkontor i Esbjerg og kontorer i 30 lande
 • Blue Water Shipping er global leverandør af alle former for logistikydelser
 • Vi vil være den mest attraktive arbejdsplads i de byer, vi opererer i
 • Vi er engageret i lokalsamfundene rundt om i verdenen, og vi støtter FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling
 • Together We Create Solutions
Fagområde:Spedition og shipping
Ansøgningsfrist:28-02-2021
Powered by Emply